Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

23/09/2017, Η Επιχείρηση Συγκάληψης Πέτυχε

Προσφάτως έλαβαν χώρα μια σειρά γεγονότων που αν και η παρακολούθηση τους ήτο μαζική λίγοι αντιλήφθηκάν την σημασία τους. Συγκεκριμένα, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, θρησκευτικοί κύκλοι ανέπτυξαν και διέδωσαν την φήμη ότι ένα κοσμοϊστορικό γεγονός συντελείται.
Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών η οποία υποδηλώνει την έναρξη του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης.
«Και σημείον μέγα εφάνη εν των ουρανώ, γυνή ενδεδυμένη τον ήλιον και η σελήνη υποκάτω των ποδών αυτής, και επί της κεφαλής αυτής στέφανος αστέρων δώδεκα και έγκυος ούσα έκραζε κοιλοπονούσα και βασανιζόμενη δια να γεννήση»!

Στο παραπάνω απόσπασμα της Αποκάλυψης, πολλοί βλέπουν την απόλυτη εφαρμογή του στο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου.

Πως προκύπτει κάτι τέτοιο;
Σύμφωνα με τους οπαδούς αυτής της θεωρίας, όπως καταγράφει ο βρετανικός independent, η γυναίκα στο κείμενο συμβολίζει την Παρθένο. Το στεφάνι (στέμμα) είναι ο Λέοντας (ως ο βασιλιάς των ζώων) και φυσικά ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται στην αντίστοιχη ευθυγράμμιση η οποία έγινε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Η ευθυγράμμιση αυτή θα σημάνει - πάντα σύμφωνα με τη θεωρία - μια σκοτεινή και δύσκολη περίοδο επτά ετών κατά την οποία θα έρθει στον κόσμο ο Αντίχριστος και μαζί του ο όλεθρος, το χάος και ο θάνατος.

Προσέξτε τώρα, ταυτόχρονα με την παραπάνω θεώρηση του ουράνιου φαινομένου, μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα εξαίφνης άρχισαν αναφορές για ένα πλανήτη ο οποίος προσεγγίζει την γη απειλητικά. Στο σημείο αυτό έκαναν την εμφάνιση τους, οι γνωστές σε όλους τους συνωμοσιολόγους, θεωρίες περί πλανήτη Χ, τον "γνωστό" Nimbiru, με την NASA να τις διαψεύδει κατηγορηματικά μέσω φυσικά των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων ...

Στο σημείο αυτό συνοψίζοντας έχουμε: Ένα ουράνιο φαινόμενο, μοναδικό τα τελευταία 5000 χρόνια, που φυσικά δεν διαψεύδεται και την εσκεμμένη εμφάνιση ενός μύθου που θέλει ένα πλανήτη Χ, τον Nimbiru, να απειλεί τον πλανήτη μας και την μεγαλύτερη διαστημική υπηρεσία του κόσμου να το διαψεύδει κατηγορηματικά. Άρα πιθανόν ο μύθος εμβόλιμα τοποθετήθηκε για να διαψευστεί. Συγκρίνοντας τον θόρυβο που προκλήθηκε και στις δυο περιπτώσεις καταλαβαίνει κανείς την προσπάθεια συγκάληψης. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί να θαφτεί το γεγονός του ουράνιου φαινομένου ...

Η ομάδα έρευνας των αστικών μυστικών
μελέτησε το θέμα και κατέληξε σε ένα συμπέρασμα. Πέρα από τις θρησκευτικές δοξασίες και τα λεγόμενα περί αποκαλύψεως το ουράνιο φαινόμενο με τον πλανήτη Δία να ξανα γεννάται, σηματοδοτεί την είσοδο μας σε μιά νέα εποχή, αυτή του Υδροχόου!!!
Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε συνδέσμους για να δείτε πως μεταβλήθηκε η ιστορία ...

το 12ο κεφάλαιο της αποκάλυψης και η 23η σεπτεμβρίου

Τι θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017; Δείτε το βίντεο!

Newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Chupacabra (τσουπακάμπρα)

Ο θρύλος λέει πως το «τέρας» αυτό από τη Λατινική Αμερική επιτίθεται στα κοπάδια, κυρίως τις κατσίκες, και ρουφά το αίμα τους. Το όνομά του είναι chupacabra, από τις ισπανικές λέξεις chupar που σημαίνει ρουφώ και cabra που σημαίνει κατσίκα.

Οι περιγραφές του θρυλικού αυτού όντος ποικίλουν: άλλοι λένε πως μοιάζει με ερπετό με μυτερά πτερύγια στην πλάτη κι άλλοι με άτριχο σκύλο με μεγάλα δόντια και μακριά νύχια.Το τσουπακάμπρα θεωρείται κρυπτίδιο, δηλαδή ζώο που η ύπαρξή του δεν έχει αποδειχτεί αλλά πιστεύεται ότι ανήκει στην παραδοσιακή λαογραφία και τη σύγχρονη τάση για μυθοπλασία. Περιγράφεται ως ένα μικρό (ύψος έως 1,2 μέτρα) πλάσμα με πράσινες φολίδες και αιχμηρές προεξοχές, καθώς και με πολύ κοφτερά και μακριά δόντια. Μερικοί μάρτυρες ισχυρίζονται ότι διαθέτει φτερά σαν της νυχτερίδας και κόκκινα μάτια που έχουν την ιδιότητα να υπνωτίζουν. Επιτίθεται κυρίως σε αιγοπρόβατα, τα οποία δαγκώνει και απομυζά ολόκληρο το αίμα τους, ενώ πιστεύεται πως η καταγωγή του είναι εξωγήινη. Πολλοί…

Τα Μυστήρια των συντριβανιών της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα.

Η ιστορία μας αρχίζει το 1875 επί δημαρχίας Γεωργίου Ρούφου, όταν στην πλατεία Γεωργίου τοποθετήθηκαν δύο θαυμάσια και περίτεχνα συντριβάνια.
Τα συντριβάνια τοποθέτησε η Γαλλική εταιρεία που είχε αναλάβει τα υδραυλικά έργα στην Πάτρα και στοίχισαν συνολικά 70.000 δρχ. ποσό υπέρογκο για τις οικονομικές δυνατότητες της τότε Ελλάδας.
 Το κάθε συντριβάνι κοσμείται από τέσσερις μπρούτζινους γρύπες και στην κορυφή του κάτω συντριβανιού ορθώνεται μια υδροχόος, στο δε πάνω συντριβάνι ένας αυλητής. Σε φύλλο της εποχής η Αθηναϊκή εφημερίδα Στοά γράφει: «Το κοινόν της πόλεως από τινών ημερών συρρέει περίεργον εις την πλατείαν του Γεωργίου προς θέαν των υδραυλικών έργων της Γαλλικής εταιρείας. Μέχρι της ημέρας ταύτης εστήθη το εν των αναβρυτηρίων, περί ου οι ειδότες λέγουσι ότι είναι όμοιον των εν Παρισίοις.

Η αξία αυτού ανεβαίνει τας 25.000 δραχμών, εκτός της μαρμάρινης λεκάνης και λοιπής εργασίας. Το ύψος αυτού ανέρχεται εις 7 μέτρα, συνίσταται δε εις στήλην πλατείαν εξ ορυχάλκου, εν μέσ…

Ο Μυστηριώδης Δίσκος της Φαιστού και το Κοσμικό Μήνυμα που μεταφέρει.

Προσφάτως ξεφυλίζοντας ένα περιοδικό ποικίλης ύλης, σκόνταψα σε ένα αρθράκι που επικαλούμενο κάποιον επιστήμονα αρχαιολόγο - γλωσσολόγο εν ονόματι Δρ. Γκάρεθ Oυενς, ανέφερε ότι μεταφράστηκε ο κώδικας του Δίσκου της Φαιστού!!! Αμέσως και με την συνδρομή της νέας τεχνολογίας αναζήτησα στο διαδίκτυο πληροφορίες για το θέμα. Διαπίστωσα ότι σχεδόν κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο το Φθινόπωρο του 2014 είχε αναφερθεί στο θέμα.
Συγκεκριμένα ο Δρ. Όουενς εκτιμά ότι τα σημεία σε γραφή μινωική που είναι χαραγμένα στις δύο πλευρές του δίσκου, διαβάζονται από έξω προς τα μέσα, με την λέξη I-QE-KU-RJA (YGEIAN + AGAPH), να εμφανίζεται σε τρία διαφορετικά σημεία στην μια πλευρά του δίσκου της Φαιστού, η οποία και δίνει και την ερμηνεία της ανάλογα με την θέση που βρίσκεται. Χαρακτήρισε δε τον δίσκο της Φαιστού το πρώτο μινωικό cd-rom στην ιστορία.
Δήλωσε μάλιστα πεπεισμένος ότι το περιεχόμενο του δίσκου είναι μια προσευχή προς την μητέρα. «Η μια πλευρά είναι αφιερωμένη στην έγκυο γυναίκα, ε…